Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, Sivas Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı. İftar sofrasında öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Yener, öğrencilerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Yener; "Gelecekte her biriniz farklı alanlarda ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlayacaksınız. O nedenle yaşadığınız anı en iyi şekilde değerlendirin ve hem kendi geleceğiniz için hem de ülkemizin geleceği için hayaller kurun, çok çalışın. Sizleri çok seviyor, başarılı olabilmeniz için gayret gösteriyor, başarınızı üst seviyelere çıkarmak için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Sizlerden de isteğimiz, çok çalışmanız ve gayret göstermeniz. Özellikle bu yıl YKS'ye girecek olan öğrencilerimizin sadece derslerine odaklanmalarını istiyoruz." dedi.

İftar programına, okul idarecileri ve öğretmenler de katıldı.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 14:24 - Görüntülenme: 181