• 11F ve 11G sınıfı öğrencilerimiz ile, okulumuzdan daha önce mezun olup Üniversitede okuyan öğrencilerimiz buluştu.Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz Rana KAYA, Batuhan ÖZ ve Sınıf Öğretmenliği bölümü okuyan Zeliha ŞAHİN ve Emine KEPENEK okulumuza gelerek, hem Üniversite yaşamı hem de Bölümleri hakkında 11. sınıf TM alanındaki öğrencilerimize bilgilendirme yaptılar.Kendilerine Okulumuz ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Okulumuz veli ve Öğretmenlerimize, Sivas Emniyet müdürlüğü iş birliği ile, Bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirme semineri yapıldı.Katılımları için tüm veli ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sivas Lisesi olarak, okulumuzun İlimiz Ortaokul 8. sınıf öğrencileri için tanıtım çalışmaları devam ediyor.Yıl boyunca, Hafik İmam Hatip Ortaokulu, Mevlana Vali Zübeyir Kebelek Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Şükrü Pürgül Ortaokulu ve son olarak Behrampaşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri için okul tanıtım çalışması Rehberlik Servisimiz tafafından gerçekleştirilmiştir.Tanıtım çalışmalarına toplamda 140 öğrenci 11 Öğretmen katılım sağlamıştır.Emeği geçen herkese Teşekkür ederiz.

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle Üniversiteler Tanıtım Fuarını ziyaret ettik.Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen fuarda, öğrencilerimiz Üniversite stantlarını gezerek bilgi aldılar.Ayrıca Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünü gezerek, üniversite yaşamını deneyimlediler.Emeği geçen herkese Teşekkür ederiz.